2011. december 5., hétfő

Mézes mustáros csirkemell

Egy igazán finom és gyors vacsora következik:

Hozzávalók:
csirkemell
só, fehérbors, mustár, méz
kevés olaj

A csirkemelleket hosszában kettévágjuk, majd egyenként kiklopfoljuk őket. Sózzuk, borsozzuk, mustárral megkenegetjük (én sima univer mustárt használtam). Pici olajat felforrosítunk serpenyőben és beletesszük a husikat. Mézzel én már csak a serpenyőben locsoltam meg őket, igy nem lett minden mézes :) A serpenyőbe viszont bőven jutott méz, először több, is mint amennyit akartam, de pont emiatt lett annyira finom :) Picit megpirítottam mindkét oldalát a husiknak, majd egy pohár vízzel felöntve, alufólja alatt pároltam kb. 10 percet. A víz elfőtt és ott maradt az a nagyon finom mézes, borsos, mustáros szósz és a husikák. Hmmm :))


És hogy a köret is igazán gyors legyen, egy kis könnyű salátával tálaltam. Rukkola, mini mozzarella, paradicsom, és egy kis piríott bacon.

1 megjegyzés:

Zsófia írta...

Leteszteltem, tényleg finom és gyors! Köszönöm, h megosztottad! :) További jó főzőcskézést!